Murer i Lemvig, Struer og Holstebro

grafisk border

​Lemvig Murerforretning I/S er et familieejet murer firma, der holder til i Lemvig, men vi murer også for kunder i blandt andet Struer og Holstebro. Vi kan udføre alle slags opgaver som murer, men vi arbejder også som tømrer og snedker.

Alle vores murer svende er dygtige, erfarne og engagerede, og derfor klarer de nemt alt murer arbejde i forbindelse med byggeri, renovering og vedligeholdelse af ejendomme og boliger for private, erhverv og boligselskaber.

Vi startede som murer for mere end 50 år siden

Lemvig Murerforretning startede som murer for over 50 år siden, og vi holder os fortsat opdateret inden for murer og byggebranchen ved at sende vores murer svende på løbende efteruddannelser. Dertil kommer, at vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri.

Traditionelle opgaver for en murer handler naturligvis om at opføre mure og huse, men det kan også være renovering af facader og badeværelser. En del opgaver for en murer handler om at lægge fliser og opsætte klinker, hvilket for eksempel kan være på et toilet.

Der er ofte brug for andre fagområder end murer, tømrer og snedkerfaget, når der skal bygges eller renoveres, og derfor kan vi tilbyde både total- og hovedentrepriser, hvor vi som professionelle murer kan ordne alt lige fra en facaderenovering til et nyt parcelhus.

Kontakt os hvis du skal bruge en professionel murer​

Du er velkommen til at ringe til Lemvig Murerforretning I/S og tale med Tue på telefon 22 38 41 77 eller med Frede på 40 27 14 42, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en professionel murer. Alternativt kan du skrive til mail@lemvigmurerforretning.dk.​

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​

Ringgade 2, Lomborg, 7620 Lemvig