Nyt badeværelse af professionel murer

grafisk border

Lemvig Murerforretning I/S er et familieejet murer firma, der holder til i Lemvig, men vi murer også for kunder i blandt andet Struer, Holstebro, Skive, Ikast og Thyholm. Går du derfor med tanker om, at få et nyt badeværelse – så lad os klare det! Vi kan udføre alle slags opgaver i forbindelse med, at lave et nyt badeværelse, men tilbyder også renovering af et ældre badeværelse.

Vi sørger for, at du får et nyt badeværelse

Vi tør godt sige, at vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede murersvende, som kan udføre mange forskellige slags opgaver. Heriblandt flisearbejde, renovering af badeværelse med mere. Vi opsætter med stor omhu vægfliser-, og klinker på badeværelser, som sikrer dig et flot resultat. Vi sørger altid for, at udføre arbejdet til tiden, og rydder op efter os selv, når vi går. 

Vi sikrer, at vores murere er opdaterede inden for murer og byggebrancen. De kommer derfor løbende på efteruddanelser. Dertil kommer, at vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri.

Kontakt os for renovering af badeværelse

Du er velkommen til at ringe til Lemvig Murerforretning I/S og tale med Tue på telefon 22 38 41 77 eller med Frede på telefon 40 27 14 42, hvis du har spørgsmål om prisen på et nyt badeværelse, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en professionel murer. Alternativt kan du skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​