Tømrer fra Lemvig Murerforretning

grafisk border

Lemvig Murerforretning I/S udfører opgaver som murer, snedker og tømrer i blandt andet Lemvig, Struer og Holstebro. Vi har i den sammenhæng dygtige, erfarne og engagerede tømrer, der kan udføre stort set alt tømrer arbejde i forbindelse med byggeri, renovering og vedligeholdelse af en ejendom eller en bolig.

Enhver tømrer fra Lemvig Murerforretning kommer løbende på efteruddannelse, således vi kan sikre vores kunder et godt og solidt tømrer arbejde. Dertil kommer, at vores tømrer har arbejdet med byggeri i over 50 år, hvorfor vi naturligvis har prøvet lidt af hvert.

Vores tømrer kan lægge et nyt tag eller montere et nyt skab

Meget af det tømrer arbejde, som en tømrer typisk udfører, er udskiftning eller renovering af døre og vinduer. Det kan endvidere være gulvarbejde eller tagarbejde af enhver type. Vores tømrer kan naturligvis også montere et nyt køkken med lækre skabe. Desuden kan vores tømrer også opføre en pavillon, en carport, et redskabskur eller en udestue.​

Udover at vi selv kan sende en tømrer, en snedker eller murer, kan vi også tilbyde at udføre større eller mindre bygge- og renoverings-projekter i total- eller hovedentrepriser, hvor vi kan lave alt fra et nyt badeværelse til et nyt hus. Vi benytter naturligvis kun stærke samarbejdspartnere til fagentrepriser, herunder lokale malere, tømrer, elektrikere, smede og VVS-installatører, der alle lever op til vores krav om kvalitet.

Kontakt os hvis du ønsker et tilbud fra en erfaren tømrer

Du kan ringe til Lemvig Murerforretning I/S og tale med Tue på telefon 22 38 41 77 eller med Frede på 40 27 14 42, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud fra en tømrer, eller hvis du har spørgsmål. Du kan også skrive til os på mail@lemvigmurerforretning.dk.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​