​Nyt tag, tagrenovering eller tageftersyn

grafisk border

Lemvig Murerforretning I/S har sin egen tømrerafdeling, og den har stor erfaring med at lægge forskellige former for nyt tag. Vi kan både tilbyde et nyt tag eller renovering af det gamle. Dertil kommer, at vi udfører tageftersyn og tagservice i blandt andet Lemvig, Struer og Holstebro.​

Alt fra efterisolering til etablering af et nyt tag

Vi kan lavet alt i forbindelse med tage, lige fra et nyt tag til efterisolering af et ældre tag. Vi kan også lave kviste og lave lofter om til beboelsesrum. Hvis du har fladt tag eller et tag med lav rejsning, kan vi hæve det i forbindelse med etablering af et nyt tag, så der kan blive beboelse.

Vi monterer naturligvis gerne ovenlysvinduer på et gammelt eller nyt tag, især hvis der skal være beboelse, eller hvis du mangler naturligt lys i dit loftsrum. Mange benytter deres loftrum som en form for hobbyrum.

Vi kan endvidere udskifte tagrender og montere nye nedløbsrør, og vi tjekker gerne dine tagrener, når vi udfører tageftersyn. Vi kan i den forbindelse tilbyde en mindre rensning af dine tagrender, herunder at udføre eventuelle småreparationer af både tagrender og tagsten. Vi kan også tilbyde understrygning af et gammelt tegltag i forbindelse med bevaringsværdige bygninger.​

Få et tilbud på et nyt tag eller start med rådgivning

​Du kan ringe til Lemvig Murerforretning I/S for at tale med enten Tue på telefon 22 38 41 77 eller med Frede på telefon 40 27 14 42. Du kan også skrive til os på mail@lemvigmurerforretning.dk. Vi tilbyder både rådgivning og et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller på renovering af et ældre tag.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​