Tilbygning eller ombygning af dit hus 

grafisk border

​En lille tilbygning eller en lille ombygning af dit hus kan gøre en stor forskel for dig og din familie. En tilbygning kan være et ekstra børne- eller gæsteværelse, et ekstra eller et større badeværelse, et nyt hjemmekontor eller simpelthen en større dagligstue. En tilbygning kan også være en garage, et redskabsrum eller en udestue.

Vi benytter egne tømrere når vi laver en tilbygning

Lemvig Murerforretning I/S i Lemvig nær Holstebro, Skive, Ikast, Stuer og Thyholm, har over 50 års erfaring med ny- og ombyggeri i forbindelse med enhver form for tilbygning. Vi har vores egen tømrerafdeling, og dertil kommer, at vi tilbyder hoved- og totalentrepriser i forbindelse med tilbygning.​

Under en tilbygning benytter vi vores gode netværk af erfarne samarbejdspartnere. Vi har løbende kontakt med en række malere, elektrikere, smede, kloakmestre, blikkenslagere og VVS-installatører, der alle har stor viden om at lave en tilbygning.

Vi kan derved tilbyde at varetage alt fra skitse og tegning af din tilbygning til koordinering af samtlige faggrupper undervejs i byggeriet, således du kan være sikker på, at alle ved, og at alle gør, hvad de skal gøre på rette tidspunkt, uden du skal gøre noget imens arbejdet omkring din tilbygning udføres.

Mens vi arbejder, fastholder vi dialogen

Vi vil altid fastholde en løbende dialog fra start til slut for at sikre et godt og solidt resultat med din tilbygning. Dertil kommer, at vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri, og derigennem er vi tilknyttet Byg Garanti, hvilket er en yderligere sikkerhed for et ordentligt håndværk under en tilbygning.

Kontakt Lemvig Murerforretning I/S for at tale med Tue på telefon 22 38 41 77 eller med Frede på telefon 40 27 14 42, men du kan også skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk, hvis du vil høre mere om en eventuel ny tilbygning.​​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​