​Støbning af fundament til alle slags bygninger

​Vi støber fundamentet til din nye bygning

Kunne du tænke dig at få bygget en tilbygning, et nyt hus, sommerhus eller måske bare et nyt skur eller en garage, og leder du i den forbindelse efter et lokalt firma, der kan varetage arbejdet i forbindelse med støbning af fundament? Så er vi hos Lemvig Murerforretning et oplagt valg.

Vi er et murer- og tømrerfirma med mere end 50 års erfaring inden for vores fag, og vi kan hjælpe med alt lige fra støbning af fundament til det helt færdige byggeri.

Vores kundekreds dækker både over privatpersoner og erhvervskunder i vores eget lokalområde omkring Lemvig, Holstebro og Ringkøbing, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i andre nærliggende områder.

Vi varetager både store og små opgaver

Vi står klar til at hjælpe dig med støbning af fundament, uanset om du for eksempel har brug for at få støbt et fundament til:

Vi kan som nævnt også hjælpe dig med at varetage resten af byggeriet, hvis du foretrækker det. Ved større opgaver tilbyder vi at varetage byggeriet i en entreprise. Det kan for eksempel være i form af en totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise alt afhængigt af din opgave og dine ønsker.

Kontakt os og få beregnet en pris på støbning af fundament

Uanset om du har brug for vores professionelle hjælp i forbindelse med støbning og opbygning af fundament, eller om du ønsker at lade os varetage hele dit byggeri, så står vi klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig, så du ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste dig, inden vi går i gang.

Vi bygger til konkurrencedygtige priser for både private og erhverv i Ringkøbing, Holstebro, Lemvig og omegn. Skal vi også bygge for dig?

​​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning