Tømrermester udfører dit tømrerarbejde

grafisk border

​Skal du bruge en dygtig tømre​r? Hos Lemvig Murerforretning I/S udfører vi opgaver som murer, snedker og tømrer i blandt andet Lemvig, Ringkøbing og Holstebro. Vi har i den sammenhæng dygtige, erfarne og engagerede tømrere, der kan udføre stort set alt tømrerarbejde i forbindelse med byggeri, renovering og vedligeholdelse af en ejendom eller en bolig.

Enhver tømrer fra vores tømrerfirma kommer løbende på efteruddannelse, således vi kan sikre vores kunder et godt og solidt tømrerarbejde. Dertil kommer, at vores tømrermester har arbejdet med byggeri i over 50 år, hvorfor vi naturligvis har prøvet lidt af hvert.

Vores tømrermester kan lægge et nyt tag eller montere et nyt skab

Meget af det arbejde, som en tømrer typisk udfører, er udskiftning eller renovering af døre og vinduer. Det kan endvidere være gulvarbejde eller tagarbejde af enhver type. Vores tømrermester kan naturligvis også montere et nyt køkken med lækre skabe. Desuden kan vores tømrer også opføre en pavillon, en carport, et redskabskur eller en udestue.​

Ud over at vi selv kan sende en tømrer, en snedker eller murer, kan vi også tilbyde at udføre større eller mindre bygge- og renoverings-projekter i total- eller hovedentrepriser, hvor vi kan lave alt fra et nyt badeværelse til et nyt hus. 

Vi benytter naturligvis kun stærke samarbejdspartnere til fagentrepriser, herunder lokale malere, tømrere, elektrikere, smede og VVS-installatører, der alle lever op til vores krav om kvalitet.

Hvad koster en tømrer?

Vores priser på tømrerarbejde afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og om vi skal varetage hele eller dele af entreprisen.

Ønsker du en billig pris på din opgave, eller har du nogle spørgsmål, skal du bare kontakte Tue på telefon 22 38 41 77 eller Frede på telefon 40 27 14 42. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.​ Vores tømrermester udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​