Tømrermester udfører dit tømrerarbejde

grafisk border

​Skal du bruge en dygtig tømre​r? Hos Lemvig Murerforretning udfører vi opgaver som murer, snedker og tømrer i blandt andet Lemvig, Ringkøbing og Holstebro. Vi har i den sammenhæng dygtige, erfarne og engagerede tømrere, der kan udføre stort set alt tømrerarbejde i forbindelse med byggeri, renovering og vedligeholdelse af en ejendom eller en bolig.

Enhver tømrer fra vores tømrerfirma kommer løbende på efteruddannelse, således vi kan sikre vores kunder et godt og solidt tømrerarbejde. Dertil kommer, at vores tømrermester har arbejdet med byggeri i over 50 år, hvorfor vi naturligvis har prøvet lidt af hvert.

Vores tømrermester kan lægge et nyt tag eller montere et nyt skab

Meget af det arbejde, som en tømrer typisk udfører, er udskiftning eller renovering af døre og vinduer. Det kan endvidere være gulvarbejde eller tagarbejde af enhver type. Vores tømrermester kan naturligvis også montere et nyt køkken med lækre skabe. Desuden kan vores tømrer også opføre en pavillon, en carport, et redskabskur eller en udestue.​

Ud over at vi selv kan sende en tømrer, en snedker eller murer, kan vi også tilbyde at udføre større eller mindre bygge- og renoverings-projekter i total- eller hovedentrepriser, hvor vi kan lave alt fra et nyt badeværelse til et nyt hus. 

Vi benytter naturligvis kun stærke samarbejdspartnere til fagentrepriser, herunder lokale malere, tømrere, elektrikere, smede og VVS-installatører, der alle lever op til vores krav om kvalitet.

Hvad koster en tømrer?

Vores priser på tømrerarbejde afhænger i høj grad af, hvilken opgave du skal have udført, og om vi skal varetage hele eller dele af entreprisen. Vi sidder naturligvis klar med et godt tilbud uanset om opgaven omhandler udskiftning af vinduer eller store opgaver såsom tilbygning af hus.

Ønsker du en billig pris på din opgave, eller har du nogle spørgsmål, skal du bare kontakte Tue på telefon 22 38 41 77. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.​ Vores tømrermester udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig. 

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning