Totalentreprise og hovedentreprise tilbydes

​Lad os varetage din entreprise

Har du en opgave for vores murer eller tømrer, så er vi klar til at hjælpe dig uanset opgavens omfang. Hos Lemvig Murerforretning tilbyder vi nemlig både totalentreprise og hovedentreprise til en attraktiv pris for kunder i blandt andet Lemvig, Holstebro, Ringkøbing og andre omkringliggende områder.

Vi klarer både store og små opgaver

I forbindelse med en hovedentreprise eller totalentreprise varetager vi selv alt murer-, tømrer- og snedkerarbejde, og gennem årene har vi blandt andet stået for følgende byggerier: 

  • ​​Parcelhuse
  • ​Etagebyggeri
  • Administrationsbygninger
  • Lagerhaller
  • Landbrugsbygninger
  • Sommer- og fritidshuse
  • Bygningsrenoveringer i gammel stil

​Når du vælger at bygge sammen med os, så behøver du kun at forholde dig til én person, da du får en fast kontaktperson hos os, som du altid kan tage fat i under hele projektet.

Indhent et tilbud på en hovedentreprise eller totalentreprise

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit projekt, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din totalentreprise eller hovedentreprise, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi tilbyder generelt set en ganske billig pris på vores arbejde i forhold til den høje kvalitet, du får for pengene.

Du kan med fordel ringe til Tue på telefon 22 38 41 77, men du kan også skrive til vores e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk, hvis du foretrækker det. Vi glæder os til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at komme trygt i hus med dit byggeprojekt

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning