Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet​

Er det blevet tid til udskiftning af vinduer og døre? 

Hos Lemvig Murerforretning I/S har vi stor erfaring med at udskifte vindueselementer samt indvendige og udvendige døre. Vi arbejder for private og erhverv i bl.a. Lemvig, Holstebro og Ringkøbing samt endnu flere steder i omegnen.

Moderne vindueselementer giver et bedre indeklima

Vi har stor ekspertise med reparation, restaurering og udskiftning af vinduer og døre, og vi tilbyder også montering af døre og vindueselementer i nybyggeri.

Ofte kan det bedre betale sig at udskifte ældre vindueselementer fremfor at begynde at reparere og male dem. Moderne vinduesrammer og ruder giver et bedre indeklima og er langt bedre til at holde kuldebroer, træk og kulde ude. Dertil kommer en lavere varmeregning samt et mindre CO2-udslip.

​​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris for udskiftning af vinduer afhænger af flere forhold, herunder dit valg af producent, træsort og ruder. De fleste vælger aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en energirude. Der er dog mange forskellige modeller og ruder at vælge imellem, og vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder, når du skal have nye vinduer.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på en reparation eller en udskiftning af vinduer og døre, og vi klarer det hele fra opmåling til montage. 

Du kan ringe til os på telefon 22 38 41 77 for at få en snak, eller du kan skrive til os på e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​