Udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet

Er det blevet tid til en udskiftning af døre eller vinduer?

Hos Lemvig Murerforretning har vi stor erfaring med udskiftning af vinduer samt udskiftning af indvendige døre såvel som udvendige døre.

Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Lemvig, Holstebro og Ringkøbing samt endnu flere steder i omegnen. Har du derfor brug for at få monteret nye døre eller vindueselementer i nærheden, så kontakt os endelig.

Moderne vindueselementer giver et bedre indeklima

Vi har stor ekspertise med reparation, restaurering og udskiftning af døre og vinduer, og vi tilbyder også montering af døre og vindueselementer i nybyggeri til konkurrencedygtige priser.

Ofte kan det bedre betale sig at udskifte ældre vindueselementer frem for at begynde at reparere og male dem. Moderne vinduesrammer og ruder giver desuden et bedre indeklima og er langt bedre til at holde kuldebroer, træk og kulde ude. Dertil kommer en lavere varmeregning og et mindre CO2-udslip.

​​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores pris på udskiftning af vinduer afhænger af flere forskellige forhold, herunder dit valg af:

  • Producent
  • Træsort
  • Ruder

De fleste vælger aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en energirude. Der er dog mange forskellige modeller og ruder at vælge imellem, og vi rådgiver og vejleder gerne omkring de mange forskellige muligheder, når du skal have nye vinduer eller døre for den sags skyld.

Kontakt os i dag og indhent et uforpligtende tilbud

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på en reparation eller en udskiftning af døre eller vinduer, og vi klarer det hele fra opmåling til montage. Du kan ringe til os på telefon 22 38 41 77 for at få en snak, eller du kan skrive til os på e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Vi ser frem til at hjælpe dig med din udskiftning af døre og vinduer!

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning