Vandskuring af hus bygget i mursten​​

​Drømmer du om et vandskuret hus?

Kunne du tænke dig at give din gamle murstensfacade nyt liv, og drømmer du om at give dit hus et mere moderne og stilrent look? Så kan en vandskuring af dit hus være den helt rette løsning.

Hos Lemvig Murerforretning har vi mere end 50 års erfaring inden for forskellige former for murerarbejde, og vi stiller naturligvis gerne denne erfaring til din rådighed, hvis du kunne tænke dig at få vandskuret dit hus.

Vi varetager opgaver for både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Lemvig, Holstebro, Ringkøbing og flere andre omkringliggende områder. Skal vi også vandskure dit hus?

Der er mange fordele ved vandskuring af hus

Vandskuring af hus er ikke kun en fordelagtig løsning, hvis du ønsker at give dit hus et nyt look. Der er nemlig også mange andre store fordele ved denne form for facaderenovering. Her kan blandt andet nævnes:

  • Du kan forbedre murværkets stand
  • Du vil opnå en bedre isolering, idet en behandlet facade isolerer bedre end en ikke-behandlet facade
  • Du kan spare penge på varmeregningen
  • Du kan forebygge skader på murværket
  • Du opnår en god beskyttelse mod vind og vejr
  • Du kan spare penge på en omfugning af murværket

Hvad koster vandskuring?

Der er en række forskellige faktorer, som har en indflydelse på, hvor meget det koster at få udført en vandskuring og pudsning af væg. Vores priser afhænger således blandt andet af, hvor mange kvadratmeter facade der skal renoveres, og om vi er nødsaget til at foretage reparationer af murværket, inden vi går i gang.

Hvis du godt kunne tænke dig en specifik pris på lige netop din kommende vandskuring af hus, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Vi arbejder både for private husejere og erhvervskunder i Ringkøbing, Holstebro, Lemvig og flere andre omkringliggende områder. Skal vi også komme forbi dig?​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning