Ombygning eller tilbygning til hus

grafisk border

En lille ombygning eller tilbygning til hus kan gøre en stor forskel for dig og din familie. En tilbygning til hus kan være et ekstra børne- eller gæsteværelse, et ekstra eller et større badeværelse, et nyt hjemmekontor eller simpelthen en større dagligstue. Det kan kan også være en garage, et redskabsrum eller en udestue i din faste bolig eller i dit sommerhus.

Vi benytter egen tømrerafdeling til tilbygning til hus

Hos Lemvig Murerforretning I/S har vi over 50 års erfaring med ny- og ombyggeri i forbindelse med enhver form for tilbygning til hus. Vi har vores egen tømrerafdeling, og dertil kommer, at vi tilbyder hoved- og totalentrepriser i forbindelse med tilbygning.​

Vi benytter vores gode netværk af erfarne samarbejdspartnere. Vi har løbende kontakt med en række malere, elektrikere, smede, kloakmestre, blikkenslagere og VVS-installatører, der alle har stor viden omkring tilbygning til hus.

Vi kan derved tilbyde at varetage alt fra skitse og tegning af tilbygningen til koordinering af samtlige faggrupper undervejs i byggeriet, således du kan være sikker på, at alle ved, og at alle gør, hvad de skal gøre på rette tidspunkt, uden du skal gøre noget, mens arbejdet omkring din tilbygning udføres.​

Mens vi arbejder, fastholder vi dialogen

Vi vil altid fastholde en løbende dialog fra start til slut for at sikre et godt og solidt resultat. Dertil kommer, at vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri, og derigennem er vi tilknyttet Byg Garanti, hvilket er en yderligere sikkerhed for et ordentligt håndværk.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på tilbygning til hus afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter der skal udbygges, og om der skal bygges/ombygges køkken og bad.

Ønsker du en konkret pris, kan du kontakte Tue på telefon 22 38 41 77 eller Frede på telefon 40 27 14 42, men du kan også skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​