Ombygning eller tilbygning til hus

grafisk border

En lille ombygning eller tilbygning til hus kan gøre en stor forskel for dig og din familie. En tilbygning til hus kan være et ekstra børne- eller gæsteværelse, et ekstra eller et større badeværelse, et nyt hjemmekontor eller simpelthen en større dagligstue. Det kan kan også være en garage, et redskabsrum eller en udestue i din faste bolig eller i dit sommerhus.

Vi benytter egen tømrerafdeling til tilbygning til hus

Hos Lemvig Murerforretning har vi over 50 års erfaring med ny- og ombyggeri i forbindelse med enhver form for tilbygning til hus. Vi har vores egen tømrerafdeling, og dertil kommer, at vi tilbyder hoved- og totalentrepriser i forbindelse med tilbygning.​

Vi benytter vores gode netværk af erfarne samarbejdspartnere. Vi har løbende kontakt med en række malere, elektrikere, smede, kloakmestre, blikkenslagere og VVS-installatører, der alle har stor viden omkring tilbygning til hus.

Vi kan derved tilbyde at varetage alt fra skitse og tegning af tilbygningen til koordinering af samtlige faggrupper undervejs i byggeriet, således du kan være sikker på, at alle ved, og at alle gør, hvad de skal gøre på rette tidspunkt, uden du skal gøre noget, mens arbejdet omkring din tilbygning udføres.​

Mens vi arbejder, fastholder vi dialogen

Vi vil altid fastholde en løbende dialog fra start til slut for at sikre et godt og solidt resultat.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på tilbygning til hus afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter der skal udbygges, og om der skal bygges/ombygges køkken og bad.

Ønsker du en konkret pris, kan du kontakte Tue på telefon 22 38 41 77, men du kan også skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning