​Opbygning af træterrasse for private og erhverv

​Lad os sikre dig en smuk og holdbar opbygning af træterrasse

Drømmer du om at få bygget en ny træterrasse, men har du ikke selv lysten, tiden eller kompetencerne til at bygge terrassen selv? Så er du kommet til det helt rette byggefirma. Hos Lemvig Murerforretning udfører vi ikke kun murerarbejde, men også tømrerarbejde, som vi har stor erfaring med.

Vi kan blandt andet tilbyde en ny opbygning af træterrasse, så du har et sted ude i din have, hvor du altid kan sætte dig ud og slappe af, mens du nyder vejret.

Vi bygger terrasser i træ for både private husejere og erhvervskunder i for eksempel Lemvig, Holstebro, Ringkøbing og flere andre nærliggende områder. Skal vi også bygge din nye træterrasse?

Hvad koster en træterrasse?

Prisen på en træterrasse kan variere meget fra opgave til opgave, fordi der kan være stor forskel på individuelle ønsker og behov samt forholdene ude hos den enkelte kunde. Vores priser på lægning af træterrasse afhænger således blandt andet af: 

  • Om vi først skal fjerne en gammel terrasse eller på anden vis klargøre området
  • Hvor stor terrassen skal være
  • Hvilken form og hvilket design den skal have
  • Hvilke terrassebrædder vi skal bruge
  • Om terrassen skal være hævet eller i niveau
  • Om vi skal bygge matchende trappe, gelænder eller indbyggede blomsterkasser

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig

Hvis du gerne på forhånd vil vide, hvor meget det vil komme til at koste dig at få bygget din nye terrasse i træ, så kontakt os gerne. Når vi ved lidt mere om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og du kan således altid forvente at få udført en korrekt opbygning af træterrasse i højeste kvalitet til en billig pris, når du vælger at lade os bygge den. Vi sørger for at du får lige præcis den terrasse du drømmer om.

​​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning