Murerforretning med over 

50 års erfaring

​Vi udfører professionelt murerarbejde

Kunne du tænke dig at få renoveret facaden på dit hus, eller drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, og leder du i den forbindelse efter en lokal murerforretning? Så er du kommet til det helt rette murerfirma.

Hos Lemvig Murerforretning har vi mere end 50 års erfaring inden for murerfaget, og vi står klar til at varetage lige netop din opgave i blandt andet Lemvig, Ringkøbing, Holstebro og flere andre omkringliggende områder.

Hvilke mureropgaver kan vi varetage?

Vi har den rette erfaring og de rette medarbejdere til at kunne varetage enhver opgave inden for murerfaget for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

​Vi overholder alt inden for det nye Bygningsreglement år 2006.

Vi har parcelhusgrunde til salg i Nr. Nissum

Vi sælger parcelhusgrunde i Nr. Nissum på Søndermarken tæt på seminariet og folkeskolen samt lige ved cykelsti og offentlig transport. Vi kan ligeledes bygge huset på grunden efter dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt vores murerforretning i dag og få en pris på din opgave

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores murerforretning kan hjælpe lige netop dig eller din virksomhed, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud? Så tag endelig kontakt til os. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og murerarbejde i højeste kvalitet, og vi står altid til rådighed i forbindelse med udarbejdelse af et uforpligtende tilbud eller ved behov for rådgivning og vejledning. 

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning