​Facaderenovering af huse og ejendomme

​Skal vi give nyt liv til din gamle facade?

Trænger din gamle facade til at blive istandsat og renoveret, og leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren murer, der kan varetage din opgave? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Lemvig Murerforretning finder du en familiejet virksomhed med mere end 50 års erfaring inden for blandt andet facaderenovering.

Vi renoverer facader for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i blandt andet Lemvig, Holstebro og Ringkøbing, men vi kører også gerne ud til opgaver i andre omkringliggende områder. Skal vi også give nyt liv til din gamle facade?

Vi kan varetage enhver form for renovering af facade

Vi varetager både murerarbejde og tømrerarbejde, hvilket betyder, at vi både har erfaringen og kompetencerne til at varetage enhver form for facaderenovering, uanset om der er tale om en renovering af en træfacade eller en murstensfacade. Vi tilbyder blandt andet vandskuring og pudsning af facade, ligesom vi kan foretage små såvel som store reparationer.

Hvad koster facaderenovering?

Det er meget individuelt fra opgave til opgave, hvor meget det koster at få renoveret sin facade. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvilken form for facaderenovering du ønsker
  • Hvor omfattende den er
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til arbejdet

Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, når vi ved lidt mere om lige netop din kommende facaderenovering. Du skal bare kontakte os og fortælle os om din opgave.

Vi står klar med en hjælpende hånd

Uanset hvilken form for facaderenovering du har behov for at få udført i Lemvig, Ringkøbing, Holstebro eller omegn, så står vi altid klar med en hjælpende hånd. Ønsker du at høre mere om vores service, eller har du nogle spørgsmål, så hører vi meget gerne fra dig – og vi glæder os til at hjælpe dig i mål med din facade.​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning