​Renovering af hus eller ejendom

​Vi varetager alt fra totalrenovering af hus til mindre renoveringer

Trænger dit hus til at blive sat i stand og renoveret som følge af mange års slitage, eller har du for nyligt købt et nyt hus, som du kunne tænke dig at personliggøre og modernisere? Uanset hvilken form for renovering af hus du har behov for at få udført, så står vi hos Lemvig Murerforretning klar til at hjælpe dig.

Vi har mere end 50 års erfaring inden for blandt andet renoveringer, som vi varetager for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder. Det kan være alt lige fra en mindre istandsættelse til en totalrenovering af hus.

Vi holder selv til i Lemvig, og vi har derfor særligt mange kunder i vores eget lokalområde samt i Holstebro, Ringkøbing og omegn, men har du en opgave til os et andet sted i nærheden, så hører vi også meget gerne fra dig. 

Hvad koster renovering af hus?

En renovering af hus kan dække over mange forskellige arbejdsopgaver, og der kan være meget stor forskel på omfanget af renoveringen. Vi kan både være behjælpelige i forbindelse med en mindre husrenovering såvel som en totalrenovering af hus, og vi kan også kombinere renoveringen med en ombygning eller tilbygning, hvis det er det, du drømmer om.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for renoveringer til skarpe priser:

  • Totalrenovering af hus

Det har også en betydning for prisen, om du foretrækker en billig eller en mere eksklusiv løsning. Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris ud fra lige netop den renovering, som du drømmer om. Du skal bare kontakte os med informationerne om din opgave.

Skal vi realisere dine boligdrømme?

Hvis du kunne tænke dig at få istandsat, moderniseret og renoveret dit hus, så står vi klar til at varetage opgaven i for eksempel Lemvig, Holstebro eller Ringkøbing. Ved større opgaver, som for eksempel en totalrenovering af hus, kan vi varetage hele opgaven i en totalentreprise. Sammen hjælper vi dig godt i mål med din renovering!

​​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning