Tagrenovering, nyt tag eller tageftersyn

grafisk border

​Hos Lemvig Murerforretning har vi vores egen tømrerafdeling, og den har stor erfaring med at lægge forskellige former for nyt tag. Vi kan både tilbyde et nyt tag eller en tagrenovering af det gamle. Dertil kommer, at vi udfører tageftersyn og tagservice i blandt andet Lemvig, Holstebro, Ringkøbing og omegn.​

Alt fra efterisolering til tagrenovering

Vi kan tilbyde alt i forbindelse med tagarbejde, lige fra et nyt tag til efterisolering af et ældre tag. Vi kan også lave kviste og lave lofter om til beboelsesrum. Hvis du har fladt tag eller et tag med lav rejsning, kan vi hæve det i forbindelse med etablering af et nyt tag, så der kan blive plads til beboelse.

Vi monterer naturligvis gerne ovenlysvinduer på et gammelt eller nyt tag, især hvis der skal være beboelse, eller hvis du mangler naturligt lys i dit loftsrum. Mange benytter deres loftrum som en form for hobbyrum.

Vi kan endvidere udskifte tagrender og montere nye nedløbsrør, og vi tjekker gerne dine tagrender, når vi udfører tageftersyn. Vi kan i den forbindelse tilbyde en mindre rensning af dine tagrender, herunder at udføre eventuelle småreparationer af både tagrender og tagsten. 

Vi kan også tilbyde understrygning af et gammelt tegltag i forbindelse med bevaringsværdige bygninger.​ Vi kan i den forbindelse tilbyde en mindre rensning af dine tagrender, herunder at udføre eventuelle småreparationer af både tagrender og tagsten. Vi kan også tilbyde understrygning af et gammelt tegltag i forbindelse med bevaringsværdige bygninger.​

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også tagrenovering og mange andre tagopgaver til en billig pris.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger blandt andet af, hvor stort taget er, hvilket materiale du vælger, og om vi skal montere ovenlysvinduer og/eller kviste.

​Du kan ringe til Tue på telefon 22 38 41 77, hvis du ønsker en konkret pris på dit tagarbejde, eller du kan skrive til vores mail@lemvigmurerforretning.dk. Vi tilbyder både rådgivning og et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller på tagrenovering.​

Vi sidder naturligvis også klar med tilbud på andre tømreropgaver, såsom tilbygning af hus eller renovering af badeværelse.

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning