Renovering af badeværelse af kompetent murerfirma

grafisk border

​Drømmer du om en renovering af badeværelse eller måske et helt nyt badeværelse? Lemvig Murerforretning er et familieejet murerfirma, der holder til i Lemvig, men vi kører også ud til kunder i blandt andet Struer, Holstebro, Ringkøbing og omegn.

Går du derfor med tanker om et nyt bad eller en badeværelsesrenovering, så lad os klare det! Vi kan udføre alle slags opgaver i forbindelse med badeværelser, men vi tilbyder også renovering af badeværelse af ældre dato til en billig pris.

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Vi tør godt sige, at vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede murersvende, som kan udføre mange forskellige slags opgaver. Heriblandt flisearbejde, renovering af badeværelse og etablering af nyt badeværelse. Vi opsætter med stor omhu vægfliser-, og klinker på badeværelser, som sikrer dig et flot resultat. Vi sørger altid for at udføre arbejdet til tiden, og vi rydder op efter os selv, når vi går. 

Vi sikrer, at vores murere er opdaterede inden for branchen, og de kommer derfor løbende på efteruddanelser. 

Hvad koster renovering af badeværelse?

​Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af opgavens karakter og omfang. Er det eksempelvis tale om et lille badeværelse, der skal gøres større, eller kræver opgaven blot opsætning af fliser?

Du er velkommen til at ringe til Tue på telefon 22 38 41 77, hvis du har spørgsmål om prisen på et nyt badeværelse, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.​​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning