Renovering af badeværelse af kompetent murerfirma

grafisk border

​Drømmer du om en renovering af badeværelse eller måske et helt nyt badeværelse? Lemvig Murerforretning I/S er et familieejet murerfirma, der holder til i Lemvig, men vi kører også ud til kunder i blandt andet Struer, Holstebro, Ringkøbing og omegn.

Går du derfor med tanker om et nyt bad eller en badeværelsesrenovering, så lad os klare det! Vi kan udføre alle slags opgaver i forbindelse med badeværelser, men vi tilbyder også renovering af badeværelse af ældre dato til en billig pris.

Drømmer du om et nyt badeværelse?

Vi tør godt sige, at vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede murersvende, som kan udføre mange forskellige slags opgaver. Heriblandt flisearbejde, renovering af badeværelse og etablering af nyt badeværelse. Vi opsætter med stor omhu vægfliser-, og klinker på badeværelser, som sikrer dig et flot resultat. Vi sørger altid for at udføre arbejdet til tiden, og vi rydder op efter os selv, når vi går. 

Vi sikrer, at vores murere er opdaterede inden for branchen, og de kommer derfor løbende på efteruddanelser. 

Dertil kommer, at vi er medlem af Byggeriets Kvalitetskontrol og Dansk Byggeri.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af opgavens karakter og omfang. Er det eksempelvis tale om et lille badeværelse, der skal gøres større, eller skal der blot sættes nye klinker op?

Du er velkommen til at ringe til enten Tue på telefon 22 38 41 77 eller Frede på telefon 40 27 14 42, hvis du har spørgsmål om prisen på et nyt badeværelse, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Alternativt kan du også skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk.​​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på facebook​

- Så er du altid opdateret med seneste nyt!​