Velkommen til Lemvig Murerforretning I/S

grafisk border

Totalentreprise - alt i murer og tømrerarbejde

Paracelhusgrunde sælges i Nr. Nissum på Søndermarken tæt på folkeskolen og seminariet. Dejligt frit liggende ved cykelsti og offentlig transport. Husene kan bygges efter jeres ønsker.

- Alt indenfor nybyggeri
- Omforandring

- Tilbygninger

​​- Facaderenoveringer

- Kloakarbejde

​- Italienske ideer til badeværelser

- Fliser på gulv og vægge udføres
- Tagrenoveringer
- Tømrer og Snedkerarbejde
- Udvendige flisebelægning
- Alt udskæring i beton og mursten udføres med kædesav
- Står altid til rådighed til et uforpligtende tilbud

Se vores nye firmafolder her​...

Om os

​​​​Lemvig Murerforretning I/S – kvalitet til lave priser​

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien. Frede er stadig aktiv på byggepladserne, og Tue, tredje generation, trådte ind i firmaet 1. april 2001. Flere af vores kunder er fulgt med os gennem tre generationer, hvilket vi er meget stolte af.

Projekter af alle slags – vi er klar!

Vi laver selv alt murer-, tømrer- og snedkerarbejde, og gennem årene har vi blandt andet stået for parcelhuse, etagebyggeri, administrationsbygninger, lagerhaller, landbrugsbygninger, sommer- og fritidshuse, bygningsrenoveringer i gammel stil, til- og ombygninger, kloakprojektering, byggemodning og hovedentrepriser ved såvel store som små byggerier.

Et stærkt samarbejde

Ved at samarbejde med os får I en partner, der er til at snakke med og som sammen med jer kan planlægge og tegne det byggeri, I har tænkt på. Alle medarbejdere er dygtige, veluddannede og effektive, og vores samarbejdspartnere mht. smede- og elektrikerarbejde er stærke, lokale virksomheder, som til fulde lever op til vore krav.

Rita og Gerhardt Mikkelsen

"Lemvig Murerforretning har lavet badeværelse, baggang og lagt fliser i vores vaskerum. Alt blev raget ned og bygget op igen, og mens badeværelset blev lavet, stillede Tue en skurvogn ud til os til bad og toilet. Samarbejdet var rigtig godt, og vi diskuterede mange løsninger,

før vi fandt den helt rigtige til os. Tue var rigtig god til at lytte til vores særlige ønsker, og det er blevet et rigtig flot badeværelse, der passer godt ind i vores hus fra århundredeskiftet. Alt i alt et dejligt byggeri, som vi er meget glade for!".​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning I/S Frede Lind/Tue Lind

CVR​: 25909801

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning