Byggefirma med over 50 års erfaring

grafisk border

Murerarbejde, tømrerarbejde og autoriseret kloakarbejde

Har du brug for at få udført professionelt tømrer-, murer- eller kloakarbejde, eller drømmer du om et helt nyt byggeri? Så er du kommet til det helt rette byggefirma.

Hos Lemvig Murerforretning hjælper vi både privatpersoner og erhvervskunder i Lemvig, Ringkøbing, Holstebro og omegn med følgende opgaver, som vi udfører til konkurrencedygtige priser: 

Vi står altid klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud med en billig pris på din opgave – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten!​

Om os

Salg af parcelhusgrunde

Vi har lige nu parcelhusgrunde til salg i Nr. Nissum på Søndermarken tæt på folkeskolen og seminariet. Der er en dejlig fri beliggenhed ved cykelsti og offentlig transport. Huset kan bygges efter dine ønsker og behov.

Byg nyt hus sammen med os – det betaler sig.

Familieejet byggefirma gennem tre generationer

Vi er et velrenommeret byggefirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien. Frede er stadig aktiv på byggepladserne, og Tue, som er tredje generation, trådte ind i firmaet d. 1. april 2001.

Flere af vores kunder er fulgt med os gennem alle tre generationer, hvilket vi er meget stolte af.

Vi varetager projekter af alle slags

Vi udfører selv alt murerarbejde, tømrerarbejde og snedkerarbejde, og gennem årene har vi blandt andet stået for: 

  • Bygningsrenoveringer i gammel stil
  • Til- og ombygninger
  • Kloakprojektering
  • Byggemodning
  • Hovedentrepriser ved store og små byggerier

Hos os får du et stærkt samarbejde

Ved at samarbejde med vores byggefirma får du en partner, der er til at snakke med, og som sammen med dig kan planlægge og tegne det byggeri, du har tænkt på.
​ 

Alle vores medarbejdere er dygtige, veluddannede og effektive, og vores samarbejdspartnere i forbindelse med smede- og elektrikerarbejde er stærke og lokale virksomheder, der til fulde lever op til vores krav.

Udtalelse fra en tidligere kunde

Rita og Gerhardt Mikkelsen:

"Lemvig Murerforretning har lavet badeværelse, baggang og lagt fliser i vores vaskerum. Alt blev raget ned og bygget op igen, og mens badeværelset blev lavet, stillede Tue en skurvogn ud til os til bad og toilet.

Samarbejdet var rigtig godt, og vi diskuterede mange løsninger, før vi fandt den helt rigtige til os. Tue var rigtig god til at lytte til vores særlige ønsker, og det er blevet et rigtig flot badeværelse, der passer godt ind i vores hus fra århundredeskiftet. Alt i alt et dejligt byggeri, som vi er meget glade for!".​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning