Nybyggeri af huse, ejendomme og stalde

grafisk border

​Byg nyt hus sammen med os – vi har over 50 års erfaring

Hos Lemvig Murerforretning har vi opført nybyggeri for både private og erhvervskunder i mere end 50 år, og det har både været nybyggeri i form af:

  • Parcelhuse
  • Typehuse
  • Villaer
  • Sommerhuse
  • Stalde
  • Erhvervsbygninger

Vi varetager mange forskellige former for nybyggeri i totalentreprise for kunder i blandt andet Holstebro, Lemvig, Ringkøbing og mange andre omkringliggende områder.

Vi kan varetage nybyggeri i en ønsket entreprise

Vi kan udføre entreprenør-, murer- og tømrerarbejde i enten en del- eller en fagentreprise, men vi modtager også gerne opgaver med et ønske om en hoved- eller totalentreprise.Vi benytter os af vores gode netværk af erfarne samarbejdspartner til fagentrepriser, herunder de lokale malere, elektrikere, smede, kloakmestre, blikkenslagere og VVS-installatører. Vi kan tilbyde at stå for alt arbejdet i forbindelse med et nybyggeri, hvilket kan være lige fra skitse til udlevering af nøgler. 

Vi varetager således al koordinering mellem de forskellige faggrupper, således at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt alle ved, hvad der skal vide på det rette tidspunkt under byggeriet. Skulle du mod forventning være utilfreds med noget undervejs, så skal du ikke bruge tid på at finde ud af, hvem du skal klage til, for du har kun én kontaktperson i forbindelse med dit nybyggeri hos os. 

Vi holder dialogen under hele forløbet

I forbindelse med et nybyggeri har vi løbende dialog med dig under hele forløbet. Det betyder, at vi kan tale om de ønsker, som du måske får undervejs.

Du modtager naturligvis et uforpligtende tilbud på det samlede byggeri, men vi er åbne for ændringer undervejs, og hvis det vil koste ekstra, så får du et nyt tilbud.

Hvad koster nybyggeri?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget nybyggeri koster. Derfor udarbejder vi altid et uforpligtende tilbud med en skræddersyet og billig pris på lige netop det byggeri, som du drømmer om.

Kontakt gerne Lemvig Murerforretning for at tale med Tue på telefon 22 38 41 77, hvis du vil aftale et møde vedrørende et nybyggeri. Du kan endvidere skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk. Vi kan efterfølgende sende et uforpligtende tilbud på nybyggeri eller totalentreprise.​​

Vi hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål om vores priser, kompetencer eller lignende, eller hvis du har brug for yderligere information om processen.

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning