​Nyt sommerhus bygges

​Realiser drømmen om dit eget sommerhus

Drømmer du om at få bygget et nyt sommerhus, så du har en fast feriebolig, hvor du kan nyde tiden sammen med din familie eller dine venner? Hvis du leder efter et erfarent byggefirma, der kan hjælpe dig med at bygge dit nye sommerhus, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Lemvig Murerforretning har vi mere end 50 års erfaring inden for blandt andet nybyggeri, og vi har både egen tømrer- og murerafdeling, hvilket betyder, at vi kan bygge et nyt sommerhus i henholdsvis træ eller mursten alt afhængigt af, hvad du foretrækker.

Vi bygger nye sommerhuse for både privatpersoner og erhvervskunder i Lemvig, Ringkøbing, Holstebro og flere andre omkringliggende områder. Vi kan også varetage en renovering af sommerhus, hvis du for eksempel har købt et gammelt sommerhus, som trænger til at blive moderniseret og istandsat. 

Vi bygger efter dine ønsker

Uanset om du ønsker at få bygget et helt nyt sommerhus, eller om du ønsker at få foretaget en sommerhusrenovering, så sørger vi altid for at lytte til dine ønsker og behov. På den måde kan vi sikre os, at du får lige netop det resultat, som du drømmer om. Det gælder både i forhold til husets størrelse, indretning, funktionalitet og valg af materialer.

Hvad koster et nyt sommerhus?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget et nyt sommerhus koster at bygge. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor stort sommerhuset skal være
  • Om vi skal bygge i træ eller med mursten
  • Hvilke øvrige materialer vi skal benytte
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til byggeriet
  • Hvilken entrepriseform vi skal varetage byggeriet i

Hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på et nyt sommerhus i højeste kvalitet, så kontakt os gerne allerede i dag for en indledende dialog.

​​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning