Nybyggeri af huse, ejendomme og stalde​

grafisk border

Lemvig Murerforretning I/S har opført nybyggeri i mere end 50 år, og det kan være nybyggeri af parcelhuse, typehuse, villaer og sommerhuse, men også staldbyggeri og andet erhvervsrettet nybyggeri. Vi udfører nybyggeri og totalentreprise i blandt andet Holstebro, Lemvig, Skive, Ikast, Struer og Thyholm.

​Vi kan udføre nybyggeri i del- eller totalentreprise

Vi kan udføre entreprenør-, murer- og tømrerarbejde i enten en del- eller fagentreprise, men vi modtager gerne opgaver på nybyggeri ved både hoved- og totalentreprise. Vi benytter vores gode netværk af erfarne samarbejdspartnere til fagentrepriser, herunder de lokale malere, elektrikere, smede, kloakmestre, blikkenslagere og VVS-installatører.

Vi kan tilbyde at stå for alt arbejdet i et nybyggeri, hvilket kan være lige fra skitse til udlevering af nøgler. Vi varetager således al koordinering mellem de forskellige faggrupper, således du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt alle ved, hvad de skal vide på rette tidspunkt under et nybyggeri. 

Og hvis du er utilfreds med noget, så skal du ikke undre dig over, hvem du skal klage til, for du har kun en kontaktperson i forbindelse med dit nybyggeri.​

Vi holder dialogen under hele forløbet i dit nybyggeri​

Under et nybyggeri har vi løbende dialog med dig under hele forløbet. Det betyder, at vi kan tale om de ønsker, som du måske får undervejs. Du modtager naturligvis et uforpligtende tilbud på det samlede byggeri, men vi er åbne for ændringer undervejs, og hvis det vil koste ekstra, så får du et nyt tilbud.

Kontakt gerne Lemvig Murerforretning I/S for at tale med Tue på telefon 22 38 41 77, hvis du vil aftale et møde vedrørende et nybyggeri. Du kan endvidere skrive til e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk. Vi kan efterfølgende sende et uforpligtende tilbud på nybyggeri eller totalentreprise.​​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning I/S Frede Lind/Tue Lind

CVR​: 25909801

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning