Opsætning af fliser på badeværelse og i køkken​

Leder du efter en erfaren murer til opsætning af fliser eller klinker? Hos Lemvig Murerforretning har vi stor ekspertise og mange års erfaring med alle former for fliseopsætning i køkkener og på badeværelser for private og erhverv. Vi har kunder i bl.a. Lemvig, Ringkøbing og Holstebro samt flere andre steder.

Stor ekspertise og lang erfaring med flisearbejde

Vi tilbyder opsætning af fliser på væg og lægning af fliser på gulv. Vi lægger fliser i stort set alle tænkelige materialer, og det kan også være klinker. Vi har desuden stor ekspertise med renovering af badeværelse, gæstetoilet og bryggers med videre.

Lægning eller opsætning af fliser kan være i eller på f.eks.:

  • Køkken
  • Bryggers
  • Køkkenbord
  • Badeværelse
  • Andre steder i boligen

Vi har lang erfaring som murere, og vi laver murerarbejde, der holder i mange år. Vores murersvende er dygtige, erfarne og engagerede, og de klarer nemt alle former for flisearbejde i forbindelse med byggeri, renovering og modernisering. Derfor har vi kun tilfredse kunder, og vi bistår gerne med rådgivning, når du skal vælge den rette flisetype.

Kontakt os for et tilbud på opsætning af fliser

Start med at tage en snak med os og forkæl dit hjem med nye fliser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på fliseopsætning. Du kan ringe til os på telefon 22 38 41 77 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til vores e-mail mail@lemvigmurerforretning.dk, så hører du fra os.​

​Få et​ gratis & uforpligtende tilbud​

Kontakt os her i formularen, eller på telefon 22 38 41 77

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi er et velrenommeret murerfirma, der har haft hjemme i Lemvig siden 1962, hvor Frede Lind gik ind i virksomheden som anden generation af Lindfamilien.

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til 

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Lemvig Murerforretning APS 

Tue Lind

CVR​: 43865633

Ringgade 2, 7620 Lemvig​

Klik her for rutevejledning